top of page

Events & Masterclasses

Wine pouring

In onze meest exclusieve masterclasses bieden we je de mogelijkheid om direct vanuit de bron te leren. Je kunt deelnemen aan een intieme wijnproeverij, onder leiding van de wijnmaker zelf, waarbij de aandacht volledig gericht is op één wijndomein. Luister naar het verhaal achter elke fles terwijl de wijnmaker persoonlijk zijn creaties onthult. Deze ervaring dompelt je onder in de ziel van de wijn, direct vanuit de kelder waar het allemaal begint.

Daarnaast organiseren we ook een aantal interactieve wijnavonden, gepresenteerd door Margaux en/of Sebastian van Elvama. Tijdens deze speciale masterclasses focussen we op fascinerende onderwerpen van de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie. Van de kunst van wijn en spijs-combinaties tot diepgaande duiken in opkomende wijnregio's, deze avonden bieden een unieke gelegenheid om kennis op te doen en te delen met gelijkgestemde wijnliefhebbers.

South African Young Guns Masterclass VOLZET

maandag 26 februari - 19u30 tot 22u30

Deze bijzondere masterclass staat volledig in het teken van het proeven van 8 wijnen van enkele jonge wijnmakers uit Zuid-Afrika. Deze 'young guns' zijn wijnmakers die de grenzen verleggen, de regels doorbreken en wijnen met persoonlijkheid en energie creëren. Dit zijn de wijnmakers die je op je radar moet hebben, omdat ze enkele van de meest opwindende en hoogwaardige wijnen in Zuid-Afrika maken.

Tijdens deze exclusieve masterclass krijg je de kans om wijnen te ontdekken die echt uitblinken in kwaliteit en karakter. We zullen dieper ingaan op het verhaal achter elke fles en de innovatieve technieken die deze jonge wijnmakers gebruiken om deze prachtige wijnen te produceren. 

Datum: maandag 26 februari 2024 - 19u30 tot 22u30​

Prijs: € 25,00 pp / € 20,00 pp voor Elvamawijnclub leden

Locatie: Elvama, Beversesteenweg 622, 8800 Roeselare

max 20 deelnemers

bottom of page