top of page
TMT lancering.jpg

Voor ons is de keuze van wijndomeinen van het grootste belang. Het selecteren van wijnen van alleen de beste wijnhuizen is een zorgvuldig proces dat niet alleen gebaseerd is op de kwaliteit van de wijnen zelf, maar ook op de reputatie van het wijnhuis, de aandacht voor duurzaamheid en de unieke kenmerken van de wijngaard en de regio.

Bij het selecteren van wijnen voor ons assortiment, streven we naar een balans tussen traditie en innovatie, waarbij we voortdurend op zoek zijn naar wijnen die opvallen door hun complexiteit, karakter en verfijning. Door onze nauwe banden met de wijnhuizen en wijnmakers zijn we in staat om wijnen te selecteren die niet alleen voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen, maar ook aan de smaak en voorkeuren van onze klanten.

Of het nu gaat om het vinden van een bijzondere wijn voor een speciale gelegenheid of het samenstellen van een uitgebreide wijnkaart voor een restaurant, we streven ernaar om alleen de beste wijnen te selecteren en zo de ware schoonheid en diversiteit van Zuid-Afrika laten zien.

Het team

858176_306443886125463_41762306_o.jpg

Luc

Luc has had a great passion for wine from an early age. In 2010 he combined that passion with his love for South Africa and founded Elvama - Your South African Experience. Thanks to his experience in the business world, Elvama has grown into a successful family business in 10 years.

10464345_10152532351453446_5922909164708

Sebastian

Doctor in Oenology

Sebastian obtained his Bachelor in Science - Viticulture and Oenology from the University of Stellenbosch and has recently completed his PhD in Oenology. He produces The General's Gin and a small amount of his own wine in Stellenbosch. He'll start with the DipWSET diploma in 2021.

49085574_10155950816780777_3192198188933

Margaux

Sommelier

Margaux returned to Belgium in 2015 after a master's degree at the University of Stellenbosch to strengthen the family business and has since trained her as a Sommelier at EVW. Together with Sebastian, she will start the DipWSET diploma in 2021.

In 2009 Sebastian travels to the US to do an internship in Wine Science at the Ohio State University. He gains experience in a well-known winery in Michigan, Chateau Grand Traverse. When he returns, he's got the wine bug and leaves for South Africa where he gains 6 months experience with friends of his father Luc: at Muratie Wine Estate, the oldest and most charming wine estate in Stellenbosch.

 

Early 2011: Sebastian starts his studies Bachelor in Science - Viticulture and Oenology at Stellenbosch University. In the autumn of 2010, he started Elvama together with his father Luc Vannevel. Since then, Sebastian has successfully completed his studies and has completed his doctorate in Oenology. After her studies in Belgium, sister Margaux followed a Masters degree at the University of Stellenbosch in “Agricultural Economics and Management”. She then returned to Belgium at the end of 2015 and completes the team.

 

The portfolio has grown into a wide range of South African wines and exclusive South African products.

bottom of page