top of page
Three bottles of Luddite Syrah

Luddite Masterclass
zaterdag 13 mei 2023


Locatie: Beversesteenweg 622, 8800 Roeselare

Op zaterdagavond 13 mei ontvangen we Niels Verburg, wijnmaker en eigenaar van Luddite Wines, om zijn nieuwe jaargangen voor te stellen. Tijdens deze unieke masterclass zullen we zijn wijnen doorheen de jaren proeven, met als hoogtepunt een exclusieve verticale tasting van zijn wereldklasse Shiraz. Eénmalig openen we hiervoor een aantal oudere jaargangen uit onze eigen kelder. Een avond om niet te missen dus!

Luddite is gelegen in Bot Rivier, tussen Elgin en Hermanus. Het is een klein familiedomein met 8,5 hectare wijnstokken waaronder het grootste deel Shiraz - bij deze druif ligt Niels z'n passie dan ook. Hij maakt slechts vier wijnen en daar stopt hij zijn hele ziel en zaligheid in. De eerste oogst van Luddite was de Shiraz 2000 en sindsdien behalen zijn wijnen hoge scores bij internationale critici. Naast een shiraz, produceert hij ook een limited production Chenin Blanc en het Saboteur gamma - twee unieke blends in een uitdagende verpakking!

 

Wat mag je verwachten?

Niels Verburg stelt zijn wijnen voor met de nodige deskundige uitleg. We proeven een 10-tal wijnen waaronder enkele oudere jaargangen. ​Dit alles wordt vergezeld door een tapas-schotel om de honger tegen te gaan.

 

Waar? Beversesteenweg 622 - 8800 Roeselare (nieuwe locatie!)

Wanneer? Zaterdag 13 mei om 19u30 stipt

Prijs?: € 30,00 per persoon

Maximum deelnemers: 20 (first come, first serve)


Schrijf je hieronder in

 

Luddite Masterclass

Bedankt voor je inschrijving voor deze masterclas. We sturen je nog een bevestiging van ontvangst.

bottom of page